Ambachtelijke Steenhouwerij Atelier PIERRE JUSTE

Menu:

Workshops

Onze workshops:
2024 gaan wij weer van start.

Nu ook leuk les-materiaal van onze beeldhouwerij:
- kleurplaat
- lesmateriaal

Nieuws

Artikel "Het gevoel van steen"

Lees meer...

Ook van uw paard een uniek beeld mogelijk!

 Beeldhouwerij Atelier PIERRE JUSTE

CURSUSSEN - WORKSHOPS

Beeldhouwerij Atelier PIERRE JUSTE biedt u de mogelijkheid tot het volgen van exclusieve cursussen en workshops beeldhouwen.
Exclusief omdat Atelier PIERRE JUSTE altijd cursussen en workshops geeft in eigen werkplaats en op eigen terrein; en omdat Atelier PIERRE JUSTE altijd cursussen en workshops geeft aan een klein gezelschap.
Bovendien is Atelier PIERRE JUSTE een ambachtelijke beeldhouwerij; een beeldhouwerij waar u het kunstzinninge gecombineerd vindt met het eeuwenoude ambachtelijke.

Ook voor uw bedrijfsuitje of school verzorgt Atelier PIERRE JUSTE rondleidingen in eigen werkplaats. Interesse? vraag naar onze voorwaarden.

Nu ook leuk les-materiaal van onze beeldhouwerij: - kleurplaat - lesmateriaal

Een cursus bij Atelier Pierre Juste betekent:


Snuffelworkshop beeldhouwen

Het is mogelijk om een kleine snuffelworkshop te volgen van één dagdeel. U krijgt dan een rondleiding, korte uitleg over de diverse natuursteensoorten en de mogelijkheid om met gereedschap aan een steen te 'snuffelen'. Maximaal heeft u gezelschap van nóg drie medegeïnteresseerden. Kosten zijn € 50,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee.


Workshop Letterkappen

Letterkappen; volgens de eeuwenoude steenhouwerstechnieken leert u met hamer en beitel de prachtigste letters in steen te kappen. Zo maakt u uw eigen naambordje of geboortesteen. of een prachtige spreuk... Letterkappen leert u bij Atelier PIERRE JUSTE; in workshopverband dan wel in een meer langdurige cursus. Vraag naar de mogelijkheden!.


Atelier PIERRE JUSTE licht u graag voor over de mogelijkheden van deze workshops.Klik hier voor de originele afbeelding Klik hier voor de originele afbeelding Klik hier voor de originele afbeelding
Klik hier voor de originele afbeelding